Fotograf de familie în Brasov

“FAMILIA este locul unde viața începe
și unde iubirea nu se termină niciodată!”

Despre mine

Bine ai venit pe pagina mea. Aici vei găsi o parte din fotografiile mele de suflet, dar și câteva rânduri despre cine sunt și ceea ce iubesc să fac – fotografia.

 

Eu sunt Anișoara, fotograf de familie, copii și nou-născuți. Iubesc să creez portrete artistice și pun suflet în fiecare imagine. Este un sentiment minunat să întâlnesc atâtea familii, să le cunosc povestea și să îi surprind în cele mai fericite momente din viața lor. Bucuria lor îmi umple sufletul de bucurie, mă inspiră și mă împlinesc profesional.

 

Când nu fotografiez, îmi petrec timpul cu familia mea. Sunt mama unui băiețel minunat, care îmi aduce fericire în fiecare zi. Alături de el am descoperit iubirea necondiționată, dar mai ales cât de importante sunt momentele petrecute în familie. El m-a învățat că amintirile contează și că pot fi cea mai de preț comoară peste ani și ani.

Studioul

 

Studioul meu este un spațiu intim și primitor, special amenajat pentru sesiunile foto de nou-născuți, copii, maternitate și familie. Accesul la studio este facil, acesta fiind situat în asamblul rezidențial Urban din orașul Brașov. Studioul dispune de încăperi spațioase și luminoase, ideale pentru orice tip de sesiune foto. De asemenea, părinți și copiii se pot relaxa pe terasa exterioară în timpul sesiunilor mai lungi.

 

La studio te așteaptă o colecție generoasă de ținute destinate copiilor până la  vârsta de 4 ani. Elementele de recuzită sunt simple, în tonuri neutre sau pastelate, și sunt realizate din materiale naturale. Toate acestea conferă armonie coloristică amintirilor pe care le vom crea împreună.

 

Așadar, acesta este locul în care creez amintiri simple, dar pline de semnificație, expresie și emoție. Îmi place să aleg recuzită în tonuri ce nu distrag atenția de la subiect, cu excepția unor accesorii unicat sau ținute aduse de către clienți. În plus, spațiul generos îmi permite să folosesc mai multe decoruri și să ofer clienților diversitate în cadre.    

 

Sunt îndrăgostită de tot ceea ce fac și îmi doresc să pot oferi amintiri autentice, care să te reprezinte. Dacă ești pregătit pentru o experiență minunată, te aștept în studioul meu!

error: Conținutul este protejat !!