SEDINTA FOTO MATERNITATE

 O sedinta foto de maternitate este o amintire pe care o vei prețui veșnic. Să fii mămică este o călătorie unică, presărată cu bucurie, emoții și temeri, încununată mai apoi cu momente de fericire supremă. O călătorie care începe acum și nu se termină niciodată…Căci îți vei purta puiul în pântec timp de 9 luni și o viață întreagă în inimă. 

Însă maternitatea nu înseamnă doar începutul unei iubiri infinite. Maternitatea înseamnă frumusețe, grație, putere și transformare, iar eu vreau să le surprind pe toate în fotografii de neuitat. Astfel, te vei putea bucura oricând de aceste momente prețioase păstrate într-un album foto plin de emoție și nostalgie.

Când se realizează ședința foto de maternitate?

Cea mai potrivită perioadă pentru a surprinde magia maternității este cuprinsă între 28 și 34 de săptămâni. Aceasta este perioada în care burtica iese în evidență, iar tu radiezi de fericire. Ținutele sunt  puse la dispozitie de studio și, opțional, machiajul și coafura pot fi de asemenea asigurate.

PACHETE MATERNITATE

Maternitate Studio 1

600 Ron

Pachetul include:

Alege

Maternitate Studio 2

850 Ron

Pachetul include:

Alege
Recomandat

Maternitate Studio 3

1200 Ron

Pachetul include:

Alege

Maternitate Exterior

650 Ron

Pachetul include:

Alege

Separat se poate achizitiona:

*Dacă se întârzie mai mult de 30 de minute, există două variante: fie se scurtează din timpul sesiunii foto, fie sedința se anulează.

Bucură-te de o sesiune foto profesională.

Dacă ești o viitoare mămică și vrei să păstrezi în imagini cea mai frumoasă perioadă din viața ta, te aștept la o sedinta foto de maternitate. Siguranța clienților mei este importantă, astfel că numărul ședințelor din fiecare lună este limitat. Programările se fac cu minim două săptămâni înainte, iar restul detaliilor organizatorice le vom stabili împreună.

Te aștept să dăm viață celor mai frumoase amintiri cu tine și burtica ta!

error: Conținutul este protejat !!